• Login:

Welcome to the Acer Tablet forum.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Page 2 of 18 FirstFirst 123412 ... LastLast
Results 11 to 20 of 171
Like Tree5Likes

Thread: Android 3.2.1 Rolls Out for Acer Iconia Tab A500

  1. #11
    Iconia Lurker
    Member #
    2338
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    15
    Liked
    0 times
    Quote Originally Posted by eli007 View Post
    And i still with 3.01 and no update.
    What!? Wow that just seems wrong...

  2. #12
    Iconia Lurker
    Member #
    4359
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    3
    Liked
    0 times
    Just got the system update this morning.. (Thailand)

  3. #13
    Iconia Lurker
    Member #
    4370
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    4
    Liked
    0 times
    Quote Originally Posted by sirinrat View Post
    Just got the system update this morning.. (Thailand)
    I got the update this morning too (in Thailand)..

    However, when I play youtube videos (using the youtube app)... the same video (actually about 3 videos cycling randomly) plays over again... regardless which video i click.

    The title and everything changes based on the video i click.
    But, the video itself is the same video all the time... no matter which video i clicked.

    Anyone had this problem? what is the solution?

    I have tried a restart and kill app.. and open again.

  4. #14
    Iconia Lurker
    Member #
    2112
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    6
    Liked
    0 times
    I am India and one of my mate who got tab after me got this update but not me....I tried pulling it Manually it say its upto date I dont know what is wrong....any one got clue?restarted tab and tried manually still nothing...

  5. #15
    Iconia Lurker
    Member #
    4370
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    4
    Liked
    0 times

    youtube bug after upgrade

    Quote Originally Posted by fiazidris View Post
    I got the update this morning too (in Thailand)..

    However, when I play youtube videos (using the youtube app)... the same video (actually about 3 videos cycling randomly) plays over again... regardless which video i click.

    The title and everything changes based on the video i click.
    But, the video itself is the same video all the time... no matter which video i clicked.

    Anyone had this problem? what is the solution?

    I have tried a restart and kill app.. and open again.
    This problem still remain... however i have found a workaround.

    When the wrong video is playing... i have to click the "HD" text in the bottom left of the video.. and the video changes to non HD version.. and this time the correct video plays (instead of the wrong one)

    And, I have to click back on the "HD" to have the high definition.... and the correct video now plays with HD (instead of the wrong one).

    I have to keep on doing this for any new video I play.

    Also, I was trying to uninstall youtube and re-install again... but there is no option in Applications for me to "uninstall" youtube... anyone know why?

    How to get rid of the youtube app.. and re-install from scratch to see if this solves the problem permanently.

  6. #16
    Iconia Lurker
    Member #
    2112
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    6
    Liked
    0 times
    can anyone help me about problem I have mentioned above??any help will be appreciated....still cant see update manually and I am in India..

  7. #17
    Iconia Lurker
    Member #
    4370
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    4
    Liked
    0 times
    Quote Originally Posted by ambercrombie View Post
    can anyone help me about problem I have mentioned above??any help will be appreciated....still cant see update manually and I am in India..
    may be you are already on 3.2.1.. check the settings about tablet.

    OR

    try to do "check updates" manually... i don't know where this settings is.. but remember seeing it somewhere.

  8. #18
    Iconia Lurker
    Member #
    2112
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    6
    Liked
    0 times
    Quote Originally Posted by fiazidris View Post
    may be you are already on 3.2.1.. check the settings about tablet.

    OR

    try to do "check updates" manually... i don't know where this settings is.. but remember seeing it somewhere.
    mate i clearly mentioned i m not on 3.2.1 i m still on 3.2 im very sure of this and i m trying manually but it says its upto date wen a friend who got same tab after me got it already...but thx for your reply

  9. #19
    Iconia Operative
    Member #
    2087
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    117
    Liked
    4 times
    Quote Originally Posted by ambercrombie View Post
    mate i clearly mentioned i m not on 3.2.1 i m still on 3.2 im very sure of this and i m trying manually but it says its upto date wen a friend who got same tab after me got it already...but thx for your reply
    I am still on 3.2 and it says I am up to date. I'm in the US. They roll the updates out to devices OTA in stages, so it is likely they have not got to your region or device serial number yet. You will just need to wait. You can manually force the update if someone will supply the .zip file, but that is not easy. Keep checking the link below, it usually will be posted here sooner or later. If it is before you OTA comes you can force it then. Otherwise you just need to be patient. Unfortunately Acer does not provide a link for you to download and sideload like my Archos does.

    [OTA] Full Package and Update (29/09/2011) - xda-developers
    Acer Iconia Tab A500 | HTC Thunderbolt | Archos 70 250GB

  10. #20
    Iconia Lurker
    Member #
    4359
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    3
    Liked
    0 times
    Quote Originally Posted by elsuirad View Post
    Acer Iconia Tab A500 users have been reporting the Android 3.2.1 OTA update coming to their tablet. The update has started rolling out in bursts over the last few days. If you havenít received notification of the update yet, itíll be on its way. However, if youíd rather not wait, you can pull it down yourself by going to Settings -> About Tablets -> Check for updates.


    My A500 Rocks!
    Thor Transformer Revolver 3.5 Port v4.1

    Hi, I would like to know the differences between 3.2 and 3.2.1 on A500 ..

    Thanks very much
    Jay


 
Page 2 of 18 FirstFirst 123412 ... LastLast

Remove Ads

Sponsored Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Search tags for this page

a500 3.2.1
,

acer a500 3.2.1

,
acer a500 3.2.1 update
,

acer a500 7.014.02 com gen2

,

acer a500 android 3.2.1

,

acer a500 update

,
acer iconia 3.2.1 update
,
acer iconia a500 3.2.1
,

acer iconia a500 3.2.1 update

,
acer iconia a500 update
,
acer iconia tab a500 3.2.1 update
,
android 3.2.1
,

android 3.2.1 acer

,

android 3.2.1 acer a500

,

android 3.2.1 update acer

Click on a term to search our site for related topics.