• Login:

Welcome to the Acer Tablet forum.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 21 to 30 of 39
Like Tree1Likes

Thread: So where is the update?

  1. #21
    Iconia Operative
    Member #
    2087
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    117
    Liked
    4 times
    You got an update to 3.2? System is telling me I am up to date on 3.1.

  2. #22
    Iconia Lurker
    Member #
    858
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    11
    Liked
    0 times
    Quote Originally Posted by ObsoleteAcey View Post
    Yay just got my 3.2 udate'and all is well...except browser performance is still a bit stuffed. Oh well I'll stick with dolphin tab for the meantime. I see they added a new book app as well - zinio for reading magazines.

    Sent from my A500 using Tapatalk

    Dont suppose youd be willing to hang that or provide screenshots of the 'about' screen?

  3. #23
    Wol
    Wol is offline
    Iconia Informant
    Member #
    2566
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    71
    Liked
    1 times
    As a newcomer to the Iconia I was surprised when an "Update available" message appeared yesterday - without any information as to what it was. Anyway, I allowed it (and have just seen that I have 3.2, so it must have been that).

    However it's stuffed FireFox - which now shows either a tiny portion of a page (and no scrolling to get to the rest of it) or just a blank, black screen. So much for "improvements"...............

  4. #24
    Super Moderator
    Member #
    1373
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    764
    Liked
    55 times
    Quote Originally Posted by Wol View Post
    As a newcomer to the Iconia I was surprised when an "Update available" message appeared yesterday - without any information as to what it was. Anyway, I allowed it (and have just seen that I have 3.2, so it must have been that).

    However it's stuffed FireFox - which now shows either a tiny portion of a page (and no scrolling to get to the rest of it) or just a blank, black screen. So much for "improvements"...............
    Heh..bet Firefox peeps are scrambling to update FF.

  5. #25
    Iconia Operative
    Member #
    269
    Join Date
    May 2011
    Posts
    158
    Liked
    7 times
    Anyone else see the 3.2 update yet? My A500 thinks it's fine with 3.1 still.

  6. #26
    Wol
    Wol is offline
    Iconia Informant
    Member #
    2566
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    71
    Liked
    1 times
    Quote Originally Posted by 4DThinker View Post
    Anyone else see the 3.2 update yet? My A500 thinks it's fine with 3.1 still.
    Yes, mine is 3.2 - that was the anonymous update that seemed to screw up FireFox, although it seems to have recovered now!

  7. #27
    Iconia Lurker
    Member #
    2670
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    1
    Liked
    0 times
    Still got 3.01 in Australia. Doesn't show any update available. Any ideas?


    Sent from my A501 using Tapatalk

  8. #28
    Iconia Operative
    Member #
    2087
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    117
    Liked
    4 times
    Is there anywhere to go download the update manually? This waiting for OTA is slow. My Archos A70 you could get it from the website and sideload it.
    Acer Iconia Tab A500 | HTC Thunderbolt | Archos 70 250GB

  9. #29
    Iconia Informant
    Member #
    2374
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Kentucky
    Posts
    40
    Liked
    2 times
    It would be nice if those receiving the OTA 3.2 update would also post their location.

  10. #30
    Iconia Operative
    Member #
    2056
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Calgary, Alberta, Canada
    Posts
    118
    Liked
    2 times
    I just received a notification for update to build 7.006.01_COM_GEN1, I'm coming from build 4.010.38_COM_GEN1 (rooted, and never received OTA, I flashed that one manually) I have downloaded and captured the update, then after a full backup, I unrooted, restored missing tablet apps and customized system files, and installed it manually. After a reboot I can confirm I'm on 3.2

    I'm in Alberta Canada... but being that my tablet was far from stock, I can't guarantee if that means this region is getting it, or just me.


 
Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Remove Ads

Sponsored Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Search tags for this page

a500 3.2

,

a500 3.2 update

,

acer a500 3.2

,

acer a500 3.2 update

,
acer a500 3.2 update australia
,
acer a500 3.2 update download
,

acer a500 3.2 update us

,

acer iconia 3.2 update

,

acer iconia 3.2 update australia

,

acer iconia 3.2 update download

,

acer iconia a500 3.2 update

,
acer iconia a500 3.2 update download
,
iconia 3.2
,
iconia a500 3.2
,

iconia update 3.2

Click on a term to search our site for related topics.