• Login:

Welcome to the Acer Tablet forum.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 12
  1. #1
    Administrator
    Member #
    3
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    San Jose, CA
    Posts
    470
    Liked
    66 times

    Brothers In ArmsŪ 2 Now Available in the Android Market [FREE]






    While World War II may not be the most original setting for a shooter such as this, Gameloft's latest game - Brothers In Arms 2 - is loaded with excellent graphics, multiplayer, and a price of $0. There is a slight catch to it being free, however; in addition to having ads, the game offers the ability to purchase "Medals" to unlock new features and gear more quickly, but this isn't necessary, and everything can be unlocked by gaining experience instead.

    Brothers In Arms 2 is not new - in fact, it was released back in 2010, but today marks its Market debut which should open it up to a whole new world of people who don't like to install apps and games from proprietary game stores. Since the Gameloft store still lists it at $4.99, and the Android version is free, the price of entry is a whole lot lower.










    The campaign mode features 50 missions in a variety of locations throughout the Pacific, Normandy, North Africa, Germany and Sicily, while multiplayer - which is available locally via Bluetooth or online via WiFi - features five maps with three game modes: Free For All, Team Deathmatch, and Domination. Multiplayer supports up to six players.

    If this just sounds like an unoriginal shooter to you, Gameloft promises the use of vehicles in campaign missions. Gliders, tanks, and off-road vehicles equipped with machine guns will help keep the gameplay fresh.








    Head over to the Android Market and grab Brothers In ArmsŪ today for FREE!






  2. #2
    Administrator
    Member #
    5133
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Pennsylvania, US
    Posts
    2,970
    Liked
    181 times
    Looks great!

    Sent from Rob's TapadaIconia
    Welcome To AcerTabletForum
    Please feel free to PM me if you need any help

  3. #3
    Iconia Lurker
    Member #
    4953
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    27
    Liked
    3 times
    Is this only for a500? I cant see it with my a100.

  4. #4
    Iconia Informant
    Member #
    2530
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    75
    Liked
    2 times
    Seems okay... but the graphics look a little dated. Controls take some getting used to and the HUD is kind of cluttered. NOVA 2 felt tough to play already and this game takes the complexity further.

  5. #5
    Iconia Lurker
    Member #
    1564
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Dallas, TX
    Posts
    20
    Liked
    0 times
    Did anyone have issues with this? I cannot get it to execute. It initally loaded, then downloaded the additional data but then when I tried to launch if get a FC. I have tried the old un-install, clear the gameloft data and re-install, still no joy.

    I'm running the rooted stock 3.2 with no other mods.

    Bill

  6. #6
    Iconia Lurker
    Member #
    1564
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Dallas, TX
    Posts
    20
    Liked
    0 times
    So everyone is running this app fine except me?

    Quote Originally Posted by CubeWebDesigns View Post
    Did anyone have issues with this? I cannot get it to execute. It initally loaded, then downloaded the additional data but then when I tried to launch if get a FC. I have tried the old un-install, clear the gameloft data and re-install, still no joy.

    I'm running the rooted stock 3.2 with no other mods.

    Bill

  7. #7
    Administrator
    Member #
    5133
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Pennsylvania, US
    Posts
    2,970
    Liked
    181 times
    I have not tried it yet.

    Sent from Rob's TapadaAtrix
    Welcome To AcerTabletForum
    Please feel free to PM me if you need any help

  8. #8
    Iconia Informant
    Member #
    2530
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    75
    Liked
    2 times
    I play on my non-rooted A500 (FW 3.2) and I don't get any problems at all.

  9. #9
    Iconia Lurker
    Member #
    4992
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    west virginia
    Posts
    9
    Liked
    0 times
    i got to play this game for a few min just tried to play it today and it wont work running 3.2 not rooted and modern warfare black pegusis wont play either am i not doing somthing right

  10. #10
    Administrator
    Member #
    5133
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Pennsylvania, US
    Posts
    2,970
    Liked
    181 times
    Running fine in my stock 3.2.

    Sent from Rob's TapadaIconia
    Welcome To AcerTabletForum
    Please feel free to PM me if you need any help


 
Page 1 of 2 12 LastLast

Remove Ads

Sponsored Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Search tags for this page

bia 2 on toshiba thrive
,

brother in arms 2 tablet

,

brothers in arms 2 acer iconia a 100

,

brothers in arms android dd

,

brothers in arms download para tablet

,
brothers in arms for tablet
,
brothers in arms fre for andriod tablet
,
brothers in arms free download for tablet
,
free brothers in arms 2 in android tablet download
,

free offline games for tablets

,
free war game downloads for acer tablet
,
free war games. for an acer tablet
,
how do i get brothers in arms on my acer tablet
,
how to get brothers in arms 2 on toshiba
,

site to download brothers in arms for android tablet for free

Click on a term to search our site for related topics.