• Login:

Welcome to the Acer Tablet forum.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Page 3 of 48 FirstFirst 1234513 ... LastLast
Results 21 to 30 of 473
Like Tree66Likes

Thread: SimpleRoot (super simple root for your Acer Iconia Tab A200)

  1. #21
    Administrator
    Member #
    5133
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Pennsylvania, US
    Posts
    2,973
    Liked
    179 times
    Thread pinned.

    Sent from Rob's MB860
    Welcome To AcerTabletForum
    Please feel free to PM me if you need any help

  2. #22
    Developer

    Member #
    7978
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Topeka, Kansas, United States
    Posts
    199
    Liked
    131 times
    Quote Originally Posted by RobKort View Post
    Thread pinned.

    Sent from Rob's MB860
    Wow a sticky!
    I feel very honored.
    I can haz dev status now? :-D

  3. #23
    Iconia Lurker
    Member #
    8350
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    13
    Liked
    0 times
    Quote Originally Posted by hbwelch View Post
    When you start the simple.bat file does your tab reboot and show you the lock and door icon?
    I'm having the same issue where the tablet doesn't reboot. When I connect it via the USB cable, it brings up the menu options... then I click on simple.bat, which opens the command window... and the tablet just sits there. Weird.

    *I'm on Windows 7, btw... in case it matters. Tablet is updated with official ICS.

    And thanks for the hard work on this!
    Last edited by mtomerlin; 03-01-2012 at 12:51 PM.

  4. #24
    Administrator
    Member #
    5133
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Pennsylvania, US
    Posts
    2,973
    Liked
    179 times
    Quote Originally Posted by hbwelch View Post
    Wow a sticky!
    I feel very honored.
    I can haz dev status now? :-D
    Are you?

    Sent from Rob's MB860
    Welcome To AcerTabletForum
    Please feel free to PM me if you need any help

  5. #25
    Iconia Lurker
    Member #
    8346
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    9
    Liked
    4 times
    Ok, I think I'm screwed...

    I did this easy root and all was well. Downloaded superuser and Link2Sd and a few other things. Well I found a setting on Link2SD that allowed me to supposedly save downloaded files directly to external storage. But it wouldn't work. So in frustration, I deleted link2sd and superuser...

    Fast forward to today I tried to download an app and it said "insufficient free space" and I couldn't download. I realized that the setting I did on Link2Sd to save on to external memory "stuck" even though I uninstalled the program. So now I can't redownload superuser (or any app) so I can set the setting back to internal memory. Nothing can be installed...

    Is there any hope?

  6. #26
    Developer

    Member #
    8353
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Barnsley, England, United Kindomshire
    Posts
    71
    Liked
    19 times
    oops think i just bricked my a200 with this. all went well until the reboot after flashing the boot image. now the screen is messed up and it wont boot. says acer logo twice side by side. only got it yesterday so ill see if they will take it back if i say it was doa. does it make any difference that i have the uk model

  7. #27
    Iconia Lurker
    Member #
    8225
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    7
    Liked
    0 times

    simpleroot -anyone else having a trouble installing this?

    I tried to root my a200 and it won't let me or maybe i'm not doing it right..

    so the problem is when I connect it to USB cable, it brings up menu option and I know that I'm connected from pc to table, then I click on simple.bat, which opens the command window and nothing happens after that, it just sits there.....

    can anyone help me to solve out this problem??


  8. #28
    Iconia Informant
    Member #
    7950
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Isère FRANCE
    Posts
    72
    Liked
    7 times
    Quote Originally Posted by grezzaa View Post
    oops think i just bricked my a200 with this. all went well until the reboot after flashing the boot image. now the screen is messed up and it wont boot. says acer logo twice side by side. only got it yesterday so ill see if they will take it back if i say it was doa. does it make any difference that i have the uk model
    Brick ? Please let us more details. What happened during the script? wich firmware are you on ? Did you make the upgrade to ICS with OTA or leak ... etc

  9. #29
    Iconia Operative
    Member #
    6274
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Brisbane,Australia
    Posts
    160
    Liked
    12 times
    Quote Originally Posted by kkomdoong View Post
    I tried to root my a200 and it won't let me or maybe i'm not doing it right..

    so the problem is when I connect it to USB cable, it brings up menu option and I know that I'm connected from pc to table, then I click on simple.bat, which opens the command window and nothing happens after that, it just sits there.....

    can anyone help me to solve out this problem??

    Usb debugging needs to be turned on on the a200

    Sent from my A200 using Tapatalk

  10. #30
    Developer

    Member #
    8353
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Barnsley, England, United Kindomshire
    Posts
    71
    Liked
    19 times
    Hi

    I'm on stock Honeycomb and I'm an idiot I didn't read that it was for ICS. The simple.bat flashed the boot image then said rebooting device but when it rebooted it says the acer logo twice side by side and looked like an old monitor when you had it on the wrong resolution I left it on this screen for 20 mins and nothing happened. so i turned it off and it now just does that every time it boots.


 
Page 3 of 48 FirstFirst 1234513 ... LastLast

Remove Ads

Sponsored Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Search tags for this page

a200 root
,

acer a200 root

,

acer iconia a200 root

,

acer iconia tab a200 root

,

how to root acer a200

,

how to root acer iconia a200

,
how to root acer iconia tab a200
,
iconia a200 root
,
root a200
,

root acer a200

,

root acer iconia a200

,
root acer iconia tab a200
,
root iconia a200
,
rooting acer a200
,
rooting acer iconia a200
Click on a term to search our site for related topics.