• Login:

Welcome to the Acer Tablet forum.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Iconia Lurker
    Member #
    17545
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    3
    Liked
    0 times

    A 101 problem of standby

    I have a problem with my Iconia A 101. My Iconia A 101 always have signal lost (no service) after standby position. I have to restart the device to get the signal back. I need to get the solution, please give me some suggestion... thank you

  2. #2
    Administrator
    Member #
    5133
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Pennsylvania, US
    Posts
    2,970
    Liked
    178 times
    Give it time, maybe one of our members can help your.

    S3 Tapped...
    Welcome To AcerTabletForum
    Please feel free to PM me if you need any help

  3. #3
    Rescue Squad
    Member #
    10389
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    WNY
    Posts
    461
    Liked
    91 times
    Quote Originally Posted by TeddyDunkDoank View Post
    I have a problem with my Iconia A 101. My Iconia A 101 always have signal lost (no service) after standby position. I have to restart the device to get the signal back. I need to get the solution, please give me some suggestion... thank you
    Try toggling airplane mode and see if that brings data back. It's not a fix but it will save you some time if it helps.
    ASK For Help In The Rescue Squad Forum ______
    Guide HOW TO: Perform A Factory Reset
    [ROM] A100 Stock ICS firmware
    Acer Support Website

    Acer A100 -- CM10 Jelly Bean 4.1.2 @1.5ghz
    LG Nexus4 - ASOPA Kit Kat 4.4 -- LTE enabled
    i7 920 @4.2ghz - Evga X58 Classy - 8gb GSkill DDR3-1600 - HD6950 2gb @1ghz -1tb WD - Win7 Pro 64


 

Remove Ads

Sponsored Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •