• Login:

Welcome to the Acer Tablet forum.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

+ Reply to Thread
Results 1 to 9 of 9
Like Tree2Likes
  • 1 Post By bilderberg
  • 1 Post By bilderberg

Thread: No screen!

  1. #1
    Iconia Lurker
    Member #
    5104
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Georgia, USA
    Posts
    10
    Liked
    1 times

    No screen!

    I recently updated my A100 and now my screen doesn't work? How can I restore if I can't see my options? My battery charges, discharges, Home button lights up same with the power button, all works well except my screen won't come on, no Acer or Android, nothing. any suggestions? Thanks for all you do!

  2. # ADS
    Ads


  3. #2
    Iconia Lurker
    Member #
    5104
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Georgia, USA
    Posts
    10
    Liked
    1 times
    Also, I forgot to mention, it does not vibrate on power up.

  4. #3
    Rescue Squad
    Member #
    10389
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    WNY
    Posts
    461
    Liked
    91 times
    Quote Originally Posted by rsingram View Post
    I recently updated my A100 and now my screen doesn't work? How can I restore if I can't see my options? My battery charges, discharges, Home button lights up same with the power button, all works well except my screen won't come on, no Acer or Android, nothing. any suggestions? Thanks for all you do!
    What did you update? Manually or over the air from Acer?

    Have a read through this thread and you will need to do method 2, for a factory reset.
    [HOW TO] Perform A Factory Reset
    Mrhelper likes this.
    ASK For Help In The Rescue Squad Forum ______
    Guide HOW TO: Perform A Factory Reset
    [ROM] A100 Stock ICS firmware
    Acer Support Website

    Acer A100 -- CM10 Jelly Bean 4.1.2 @1.5ghz
    LG Nexus4 - ASOPA Kit Kat 4.4 -- LTE enabled
    i7 920 @4.2ghz - Evga X58 Classy - 8gb GSkill DDR3-1600 - HD6950 2gb @1ghz -1tb WD - Win7 Pro 64

  5. #4
    Rescue Squad
    Member #
    10547
    Join Date
    May 2012
    Location
    Ohio
    Posts
    763
    Liked
    135 times
    Quote Originally Posted by rsingram View Post
    Also, I forgot to mention, it does not vibrate on power up.
    That is a symptom of the device already being on. To power off when you cannot see the screen, hold the power button for at least 5 seconds. Note that the procedure suggested above by bilderberg has you do that prior to the Factory data reset sequence.

  6. #5
    Iconia Lurker
    Member #
    5104
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Georgia, USA
    Posts
    10
    Liked
    1 times
    I have let the device completely die, then recharge.I did an OTA update, can't remember to what.

  7. #6
    Iconia Lurker
    Member #
    5104
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Georgia, USA
    Posts
    10
    Liked
    1 times
    I have tried all reset methods, but the device doesn't vibrate and the screen does not come on. The power button comes on blue and the home button lights up for a few seconds,but that all I get. I bought this device back in March, it's never been dropped and has been well taken care of.

  8. #7
    Rescue Squad
    Member #
    10389
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    WNY
    Posts
    461
    Liked
    91 times
    Quote Originally Posted by rsingram View Post
    I have tried all reset methods, but the device doesn't vibrate and the screen does not come on. The power button comes on blue and the home button lights up for a few seconds,but that all I get. I bought this device back in March, it's never been dropped and has been well taken care of.
    If resetting isn't working, I think the next step is to contact Acer and explain how the ota update killed you tab. If you bought it new retail, it should be under the factory warranty.
    Mrhelper likes this.
    ASK For Help In The Rescue Squad Forum ______
    Guide HOW TO: Perform A Factory Reset
    [ROM] A100 Stock ICS firmware
    Acer Support Website

    Acer A100 -- CM10 Jelly Bean 4.1.2 @1.5ghz
    LG Nexus4 - ASOPA Kit Kat 4.4 -- LTE enabled
    i7 920 @4.2ghz - Evga X58 Classy - 8gb GSkill DDR3-1600 - HD6950 2gb @1ghz -1tb WD - Win7 Pro 64

  9. #8
    Iconia Lurker
    Member #
    5104
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Georgia, USA
    Posts
    10
    Liked
    1 times
    Thanks!

  10. #9
    Iconia Operative
    Member #
    10191
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Coruscant
    Posts
    295
    Liked
    12 times
    to tell ya the truth, it sounds like its bricked. I'd follow the other members advice and contact Acer, even if your not in warranty you can get it repaired (for a fee)
    Woe to those poor souls that know neither victory nor defeat, those poor spirits who neither enjoy nor suffer much, because they live in a gray twilight. -Theodore Roosevelt

    Moral: Nothing ventured in life, nothing gained!




    Acer Iconia A500


    Twitter - #LordZilo


 

Ads

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts

Search tags for this page

acer 5755 no screen
,
acer 5755 no screen display
,

acer a100 screen won't come on

,
acer a100 screen wont light up
,
acer a100 tablet screen wont come on
,
acer iconia a100 power but no display
,
acer iconia a100 sceen won't come one
,

acer laptop screen won't light up

,
acer screen comes up but no sign-in screen
,
acer tablet powers on but nothing
,

acer tablet screen doesn't light up

,
my acer tablet screen won't come on
,

my iconia tablet wont come on because i let it die in its not coming on

,
t worlacer a100 screen doesn
,
what to do when your acer tablet is on but screen doesnt show up
Click on a term to search our site for related topics.